sitech-romania.ro

Sisteme de ghidare Trimble

Sisteme de ghidare Trimble

SITECH Romania Construction Technology, parte a retelei internationale SITECH, este unicul dealer Trimble pentru sisteme de ghidare automata a utilajelor de constructii, pe teritoriul Romaniei si al Republicii Moldova. De la sistemele 2D care ghideaza utilajul in lucrarile de nivelare (crearea de pante sau nivelare la o anumita cota) pana la sistemele 3D cu receptoare GPS sau cu Statie Totala Universala, sistemele Trimble sunt robuste, flexibile, usor de utilizat, pe deplin upgradabile si portabile intre diferitele utilaje din flota constructorului, pentru a satisface o gama larga de aplicatii si cerinte ce apar pe santier.

Prin SITECH - Romania, beneficiati de o echipa de ingineri prezenti pe teritoriul intregii tari, de tehnicieni cu experienta, de formatori profesionisti si de asistenta tehnica disponibila permanent pentru a raspunde nevoilor dumneavoastra.

Contactati-ne si aflati cat de usor este sa utilizati tehnologia Trimble pentru a va imbunatati semnificativ fluxul de lucru, astfel incat sa sporiti productia, sa imbunatatiti precizia de lucru si sa reduceti costurile de operare.


1.093 vizualizări
5 click-uri
Adresă URL Site:
Favicon www.sitech-romania.ro www.sitech-romania.ro
Categorie:
Subcategorie:
Google PageRank:
Google PageRank 0
Alexa Rank:
Alexa Rank 359.556
SEO Moz Domain Authority (DA):
19 / 100
SEO Moz Page Authority (PA):
18 / 100
SEO Moz Links (External Equity Links):
646 (4)
SEO Moz URL Rank (Subdomain Rank):
2 (0)
Vizitatori pe zi (estimativ):
8.783
Data adăugării:
30 martie 2016
Noutăţi pe sitech-romania.ro

SITECH Romania Construction Technology
Șos. București - Târgoviște nr. 174D, clădirea M2
Loc. Mogoșoaia, Jud. Ilfov, România
Telefon: 004 (0) 21 202 76 14