orteze-medicale.ro

Orteze-medicale

Orteze-medicale

Med Tehnica este importator si distribuitor exclusiv pentru ortezele fabricate de firma BERCKS, oferind o gama variata de dispozitive medicale pentru coloana vertebrala (zona cervicala, cervicotoracica, toracolombosacrala, lombosacrala si sacro-iliaca), pentru membrul superior (umar-brat, cot, mana, deget) si pentru membrul inferior (sold, genunchi, glezna-picior, sustinatori plantari).
Compania noastra s-a orientat in a promova pe piata din Romania produse de calitate foarte buna la nivelul actual al standardelor europene. Ortezele destinate recuperarii unor afectiuni ale membrelor si coloanei vertebrale sunt realizate din materiale biocompatibile, lavabile, termoformabile, concepute astfel incat sa se adapteze perfect formei anatomice a segmentelor carora li se adreseaza, asigurand astfel un confort maxim.
În cadrul companiei Med Tehnica avem un singur scop - să vă mențineți stilul de viață pe care vi-l doriți și independența, indiferent

702 vizualizări
1 click-uri
Adresă URL Site:
Favicon www.orteze-medicale.ro www.orteze-medicale.ro
Subcategorie:
Google PageRank:
Google PageRank 0
Alexa Rank:
Alexa Rank 5.204.224
SEO Moz Domain Authority (DA):
17 / 100
SEO Moz Page Authority (PA):
21 / 100
SEO Moz Links (External Equity Links):
38 (27)
SEO Moz URL Rank (Subdomain Rank):
2 (0)
Vizitatori pe zi (estimativ):
594
Data adăugării:
11 august 2016
Noutăţi pe orteze-medicale.ro

De asemenea, colaborarea cu medici ortopezi, medici specialisti in recuperare medicala si kinetoterapeuti, participarea la congrese internationale si targuri de profil sunt factori foarte importanti in realizarea activitatii companiei noastre.