crismed-shop.ro

Incaltaminte medicala din piele naturala - Saboti Medicali Piele 100%

Incaltaminte medicala din piele naturala - Saboti Medicali Piele 100%

Importator direct si distribuitor autorizat, societatea noastra livreaza in Bucuresti si in tara o gama variata de saboti medicali din piele naturala de cea mai buna calitate, la cele mai avantajoase preturi.
Magazinului nostru on-line va prezinta o varietate de modele de saboti medicali pentru dama si barbati confectionati din piele naturala 100% interior si exterior, talpa de cauciuc rezistenta si flexibila, insertie de gel sau burete cu memorie in talpa interioara lucru care ii face usor de purtat si confortabili, anatomici si ergonomici, asigurand astfel sanatatea pe termen lung a picioarelor D-voastra.
Sabotii medicali Leon reprezinta o gama de incaltaminte medicala specializata de brand ce aduce nou fata de branduri deja consacrate ca Scholl si Berkemann mai multa calitate, mai multa inovatie in procesul tehnologic, varietate de modele, totul pentru a imbina armonic confortul si eleganta.

telefon: 0727165585

657 vizualizări
8 click-uri
Adresă URL Site:
Favicon crismed-shop.ro crismed-shop.ro
Categorie:
Subcategorie:
Google PageRank:
Google PageRank 0
Alexa Rank:
Alexa Rank 0
SEO Moz Domain Authority (DA):
11 / 100
SEO Moz Page Authority (PA):
14 / 100
SEO Moz Links (External Equity Links):
22 (17)
SEO Moz URL Rank (Subdomain Rank):
1 (0)
Vizitatori pe zi (estimativ):
0
Data adăugării:
5 ianuarie 2018
Noutăţi pe crismed-shop.ro

Nu există nici o noutate legată de Incaltaminte medicala din piele naturala - Saboti Medicali Piele 100% în acest moment ...