Termeni şi Condiţii

Utilizând serviciile oferite de către unTop.ro, sunteţi de acord să respectaţi următoarele condiţii de utilizare.

Dacă nu sunteţi de acord cu oricare termen sau condiţie, nu sunteţi autorizat să folosiţi serviciile unTop.ro în nici un scop. Nu sunteţi autorizat să folosiţi serviciile daca nu aţi împlinit 18 ani.

unTop.ro este un serviciu ce se adreseaza webmaster-ilor, proprietarilor de site-uri, agenţiilor de publicitate şi tuturor deţinătorilor de pagini web.

unTop.ro facilitează propunerea de site-uri în scopul promovării firmelor, produselor şi/sau serviciile oferite, în anumite condiţii specificate în continuarea acestui acord.

Deoarece unTop.ro nu deţine controlul asupra site-urilor şi resurselor listate în cuprinsul siteului, sunteţi de acord că unTop.ro nu este responsabil pentru orice pierderi materiale sau de altă natură survenite ca urmare a accesării site-urilor listate în cuprinsul siteului.

Adăugarea unui Site

Prin completarea formularului de pe pagina "Adaugă Site" şi bifarea căsutei "Sunt de acord cu Termenii şi Condiţiile de utilizare", sunteţi de acord cu aceste condiţii de utilizare şi vă obligaţi să furnizaţi informaţii corecte, complete, actuale şi conform instrucţiunilor. De asemenea, sunteţi de acord ca numele site-ului/firmei şi/sau numele produselor să fie folosite în scopul promovării site-ului/firmei/produselor de către unTop.ro

unTop.ro poate înregistra IP-ul de la care a fost făcută propunerea precum şi adresa email furnizată, fără să divulge sau să publice aceste informaţii, dacă acţiunea intreprinsă nu a adus atingere intereselor unTop.ro sau oricăror alte persoane sau entităţi.

Editorii unTop.ro pot să schimbe încadrarea într-o categorie, să modifice titlul, descrierea sau cuvintele cheie dacă acestea nu reflectă obiectiv domeniul de activitate al site-ului propus sau dacă acestea conţin excesiv cuvinte promoţionale sau nu au respectat instrucţiunile, fără notificare prealabilă.

Editorii unTop.ro pot să suspende sau să elimine orice site propus dacă acesta nu a respectat instrucţiunile de propunere, dacă la adresele URL respective au avut loc modificări de natura obiectului de activitate sau care nu mai corespund criteriilor sau instrucţiunilor, fără notificare prealabilă.

unTop.ro se obligă să NU copieze, vândă sau divulge spre vreo terţă parte, fără consimţământul celeilalte părţi - exceptând situaţia în care a fost încălcat acordul de utilizare - informaţiile confidenţiale furnizate în formularele unTop.ro. Aceste informaţii pot fi folosite de către unTop.ro doar în scopuri promoţionale, de marketing sau la solicitarea autorităţilor.

Solicitarea de eliminare a unui Site

Eliminarea listării unui site poate fi făcută doar de către persoana care a făcut propunerea, pe baza adresei email corespondenţă (informaţii confidenţiale) sau de către editorii unTop.ro, în cazul încălcării condiţiilor de utilizare. Eliminarea listării va fi făcută în 48h de la confirmarea solicitării de eliminare. Pagina individuală corespondentă site-ului asupra căruia a fost solicitată eliminarea, va fi suspendată urmând a fi ştearsă în termen de maximum 1 lună.

unTop.ro poate să revizuiască aceste condiţii de utilizare fără avertisment. În consecinţă, cade în sarcina dvs. să vizitaţi periodic această pagină şi să luaţi la cunoştinţă modificările aduse. Ultima modificare: 7 februarie 2016, 05:25